Hvem styrer vores seksualitet og kønsidentitet? Og betyder det noget?

Debataften onsdag 30. januar 2019 kl 19.00 på Jagtvej 183B arrangeret af Katolske Læger i Danmark og Academicum Catholicum

“Gender ideology”- som Paven kalder den drivende kraft i den aktuelle relativeringskampagne af køn og seksualitet – er et brændende varmt emne, som nok har en sammenhæng med kulturudviklingen siden 1968, men som ikke desto mindre har en evolutionsbiologisk forankring og lægevidenskabelig forklaring.

Spørgsmålet er, om vi stadig er bundet af vores biologi, og om denne binding er forudsætningen for en grundliggende livserkendelse, uden hvilken tilværelsen ikke kan forstås i dybden. Eller alternativt er vi måske på vej ind i en transhumanistisk frihedsæra, hvor kun vores egen vilje til eksperimenter sætter grænser for vores livsudfoldelse i en flydende strøm af mangfoldige oplevelser.

Formanden for Katolske Læger i Danmark – overlæge, dr.med. John-Erik Stig Hansen – introducerer aftenens tema og giver sit bedste bud på en lægefaglig status vedr. køn og seksualitet. Efter en kort pause er ordet frit i en struktureret diskussion, hvor alle er velkommen til at bidrage med spørgsmål og kommentarer.